A tésztához:
- 500 g finomliszt
- 150 g vaj
- 150 g cukor
- 3 db tojássárgája
- 1 csom. sütőpor
- 5 dl tej
A töltelékhez:
- 3 dl tej
- 1 csom. vaníliás cukor
- 5 dl rum
- 4ek ribizli lekvár
- 2ek cukrozatlan kakaópor
- 100 g porcukor
- 100 g vaj
A habhoz:
- 4 db ...
A tésztához:
A töltelékhez:
A habhoz:
A piskótához:
A töltelékhez:
Elkészítés:
Tészta:
Krém:
Összeállításhoz:1 kis üveg baracklekvár
A tésztához a tojást, a vajat, mézet, tejet, porcukrot, szódabikarbónát keverjük össze alaposan egy hőálló tálban. Tegyük a gáztűzhelyre, majd ...
Tészta:
Krém:
Összeállításhoz: 1 kis üveg baracklekvár
A tésztához a tojást, vajat, mézet, tejet, porcukrot, szódabikarbónát keverjük össze alaposan egy hőálló tálban. Tegyük a ...
Hozzávalók:
A krumpligombóchoz
Elkészítés
Hozzávalók:
Elkészítése:
A máktortához:
A citromkrémhez:
Elkészítése:
A vajat és a porcukrot kihabosítjuk, hozzákeverjük a tojássárgákat.
Összekeverjük a lisztet, a mákot és a szódabikarbónát.
A tojásos keverékhez hozzáadjuk a száraz ...
Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
Hozzávalók:
Elkészítése:
Hozzávalók a sima piskótához:
Hozzávalók a kakaós piskótához:
Hozzávalók a diós piskótához:
Hozzávalók a krémhez: