Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 tk. fokhagymapor
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek. olívaolaj
- 1 ek. citromlé
- 1 tk. fehérbors
- 1 tk. őrölt gyömbér
- fűszer paprika
- 3 kk. oregánó
- 1 csipet szerecsendió
- 1 csipet só
Elkészítés:
- Tegyünk a hús kivételével mindent egy tálba, alaposan keverjük őket össze.
- A húst vágjuk fel darabokra.
- Tegyünk bele a pácba úgy, hogy a húsdarabokat bevonja.
- Majd tegyük be a hűtőbe minimum egy éjszakára.
- Ha letelt az idő, vegyük ki a húst a pácból, majd hagyjuk pihenni a pulton, míg szobahőmérsékletű nem lesz.
- Ha szobahőmérsékletű, dobjuk rá a forró olajon lévő serpenyőre és süssük készre.
- Táljuk pitával és tzatzikival.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1718260061
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.