Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 tk fokhagymapor
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek. olívaolaj
- 1 ek. citromlé
- 1 tk fehérbors
- 1 tk. kurkuma
- 1 csipet só
- 4 dl natúr joghurt
Elkészítés:
- Tegyünk a hús kivételével mindent egy tálba, alaposan keverjük őket össze.
- A húst szeletekre vágjuk fel.
- Tegyünk bele a pácba úgy, hogy egész hússzeleteket teljesen bevonja.
- Majd tegyük be a hűtőbe minimum egy éjszakára.
- Ha letelt az idő, vegyük ki a húst a pácból, majd hagyjuk pihenni a pulton, míg szobahőmérsékletű nem lesz.
- Ha szobahőmérsékletű, dobjuk rá a forró grillsütőre vagy grillre, majd a grillsütő hőfokától függően 8 perc alatt süssük készre.
- Tálaljuk sült krumplival vagy grill zöldségekkel.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7618300527
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.