SütiSári

Semmi más csak sütés

A csirkemell páccal összezárva, kurkumától lesz majd sárga

dsc_7839_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell
  • 1 tk fokhagymapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. citromlé
  • 1 tk fehérbors
  • 1 tk. kurkuma
  • 1 csipet só
  • 4 dl natúr joghurt

Elkészítés:

  1. Tegyünk a hús kivételével mindent egy tálba, alaposan keverjük őket össze.
  2. A húst szeletekre vágjuk fel.
  3. Tegyünk bele a pácba úgy, hogy egész hússzeleteket teljesen bevonja.
  4. Majd tegyük be a hűtőbe minimum egy éjszakára.
  5. Ha letelt az idő, vegyük ki a húst a pácból, majd hagyjuk pihenni a pulton, míg szobahőmérsékletű nem lesz.
  6. Ha szobahőmérsékletű, dobjuk rá a forró grillsütőre vagy grillre, majd a grillsütő hőfokától függően 8 perc alatt süssük készre.
  7. Tálaljuk sült krumplival vagy grill zöldségekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4118300527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása