Hozzávalók:
10 darab gombafej (fehér csiperke)
- 150 g sajt
- 250 g tejföl
- 1 csipet szerecsendió
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 2 ek zsemlemorzsa
- 1 marék petrezselyem (apróra vágva)
- 3 szál friss kakukkfű
Elkészítés:
- A gombafejeket tisztítsuk meg, és a gomba törzseit vágjuk apró darabokra.
- Az összes többi hozzávalót keverjük össze egy tálba, apróra vágott gomba törzseit is.
- Töltsük bele a gombafejekbe a krémet, szórjunk a tetejükre reszelt sajtot.
- Előmelegített sütőben 180°C-os sütőben 20-25 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9718195811
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.