SütiSári

Semmi más csak sütés

Szedres banánkenyér

l_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 80 g barnacukor
  • 2 db banán
  • 62, 5 g olvasztott vaj
  • 215 g szeder
  • 1 db tojás
  • 125 g liszt
  • 1 tK. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 tk. fahéj

Elkészítése:

  1. A lisztet, a sót, a sütőport és a fahéjat egy tálban összekeverjük.
  2. A banánokat botmixerrel átpasszírozzuk.
  3. Utána hozzáadjuk a cukrot, a tojást és az olvasztott vajat.
  4. Apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket.
  5. Egy 12x21 cm szilikonos formába töltjük a tésztát és a szedreket beletesszük.
  6. Előmelegített 180°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 30 -35 perc alatt készre sütjük.
  7. Tűpróbával ellenőrizzük.

Én még csoki cseppeket is adtam hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr518091132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása