Hozzávalók:
- 400 g csontos csirkemell
- 500 g fagyasztott zöldségmix
- 1 db paszternák
- 150 g tejföl
- 1,2 l víz
- 2 ek. citromlé
- 2 ek. étolaj
- 2 db babérlevél
- só
- bors
- 1 csokor kapor
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db marhahúsleves kocka
Elkészítése:
- A hagymát megpároljuk a vajon, rádobjuk a felkockázott húst, sózzuk, borsozzuk. Megpirítjuk a csirkehúst.
- Ha már barnul, hozzáadjuk a felkockázott paszternákot és a felengedett zöldség mixet majd felöntjük a vízzel és beletesszük a babérleveleket. Közepes lángon főzzük, amíg a hús megpuhul és a zöldségek kellemesen haraphatók lesznek.
- Ezután hőkiegyenlítéssel kevés meleg levest elkeverünk a tejföllel, és úgy adjuk azt a leveshez. Hozzákeverjük a citromlevet a leveshez.
- Egyszer felforraljuk, majd elzárjuk alatta a tüzet.
- Frissen aprított kaporral gazdagon megszórva tálaljuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5518270401
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.