Hozzávalók az alaphoz
- 150 g darált háztartási keksz
- 80 g vaj
Hozzávalók a sajtkrémhez:
- 200 g mascarpone
- 2 db tojás
- 14 g liszt
- 150 g tejföl
- 80 g kristálycukor
- 3 g matcha por
Díszítéshez: eper
Elkészítése:
- A kekszet és az olvasztott vajat egy tálban összekeverjük.
- Szilikonos formába töltjük a tésztát.
- Előmelegített sütőben 180°C fokon 15 percig sütjük.
- A mascarponét, a tojásokat, a vanília aromát, a lisztet és a tejfölt összekeverjük egy tálban.
- Végül átszitálva hozzákeverjük a matcha port a mascarponéhoz
- A keksz alapra adagoljuk a krémet.
- Visszatesszük a sütőben 160°C fokon 15 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3718093010
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.