SütiSári

Semmi más csak sütés

Így készíts házi bounty csokit!

 

Hozzávalók a krémhez:

 

  • 3 dl tej
  • 100 g vaj
  • 3 ek. kukoricadara
  • 100 g kristálycukor
  • 100 g kókuszreszelék
  • +200 csoki a tetejére

Elkészítése:

  1. A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a vajat, a cukrot, a kukoricadarát, az előre lepirított kókuszreszeléket és puding sűrűségűre főzzük.
  2. Ha a kókuszreszeléket előtte lepirítod sokkal jobb lesz az íze a szeletnek.
  3. Kihűtjük krémet, majd egyenletesen eloszlatjuk egy szilikon formában.
  4. Fagyasztóba tesszük egy éjszakára.
  5. Másnap leöntjük olvasztott csokival a kókusz rudakat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6418093088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása