Hozzávalók:
- 300 g babapiskóta
- 250 g mascarpone
- 250 g habtejszín (min. 35%-os zsírtartalmú)
- 75 g porcukor
A tetejére: cukrozatlan kakaópor
- málna lekvár
- málnaszemek
- kókuszreszelék
Elkészítése:
- Óvatosan elkeverjük a mascarponét és a habbá vert tejszínt.
- A babapiskótákat megforgatjuk a lekvárban és az edény aljára tesszük.
- Jöhet egy adag krém, amit kenőkéssel elsimítunk. Megszórjuk málna szemekkel és kókuszreszelékkel-
- Ezt addig folytatjuk, míg el nem fogy a babapiskóta. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük a málnás-kókuszos tiramisut.
- A tiramisu tetejét ekkor, felvert tejszínhabbal is díszíthetjük. Erre kb. 300 g felvert tejszín kell.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7318443689
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.