SütiSári

Semmi más csak sütés

Eljött a málna szezon, kókusztól lesz isteni finom

dsc_1730_1.jpg

dsc_1736_1.jpg

dsc_1750_1.jpg

 

Hozzávalók:

 

  • 300 g babapiskóta
  • 250 g mascarpone
  • 250 g habtejszín (min. 35%-os zsírtartalmú)
  • 75 g porcukor

 

A tetejére: cukrozatlan kakaópor

  • málna lekvár
  • málnaszemek
  • kókuszreszelék

 

Elkészítése:

 

  1. Óvatosan elkeverjük a mascarponét és a habbá vert tejszínt.
  2. A babapiskótákat megforgatjuk a lekvárban és az edény aljára tesszük.
  3. Jöhet egy adag krém, amit kenőkéssel elsimítunk. Megszórjuk málna szemekkel és kókuszreszelékkel-
  4. Ezt addig folytatjuk, míg el nem fogy a babapiskóta. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük a málnás-kókuszos tiramisut.
  5. A tiramisu tetejét ekkor, felvert tejszínhabbal is díszíthetjük. Erre kb. 300 g felvert tejszín kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7318443689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása