Hozzávalók:
- 350 g darált keksz
- 100 g vaj
- 80 g kristálycukor
- 3 evőkanál kakaópor
- 2 db tojás
- 10 evőkanál tej
- 150 g kókuszreszelék
Krém:
- 150 g vaj
- 150 g cukor
- 4 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
Máz:
- 150 g étcsoki
- 1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
- Az alap elkészítéséhez tűzhelyen főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaóport, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Addig kell főzni, amíg besűrűsödik, majd a tűzről lehúzva keverjük hozzá a száraz anyagokat és apránként a tejet.
- Az elkészült tésztát nyomkodjuk bele egy 25*30 cm-es tepsibe.
- A krémhez szükséges pudingport keverjük el 4 dl tejben. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral.
- A vaníliás pudingot dolgozzuk össze a vajas krémmel. Az elkészült krémet egyenletesen kenjük a kekszes massza tetejére. Tegyük hűtőbe az alapot.
- A mázhoz a csokit és a tejszínt mikróban olvasszuk fel, óvatosan öntsük a süti tetejére. Tegyük vissza a nanaimo sütit a hűtőbe legalább egy éjszakára.
- Másnap szeletelhetjük is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4018456461
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.