SütiSári

Semmi más csak sütés

Fehér a karalábé nem sárga, Süti Sári levesét ebből csinálta

dsc_3604_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 2 db karalábé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 g vaj
  • 3 db krumpli
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 l víz
  • 1 db marhahús leveskocka
  • 1 tk. kakukkfű
  • 1 tk. fehérbors
  • 2 dl görög joghurt

 

 

Elkészítése:

  1. A hagymát egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a felaprított karalábét.
  3. Hozzáadjuk a vizet, a fűszereket és a leveskockát
  4. Puhára főzzük a zöldségeket.
  5. Botmixerrel krémesre pürésítjük.
  6. Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a joghurtot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6418093322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása