SütiSári

Semmi más csak sütés

Fazekam a tűzhelyem, fazékban a sóskalevesem

dsc_2427_2.jpg

 

Hozzávalók:

  • 450 g sóska
  • 3 dl tejszín
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 csipet só
  • 3 dl tej
  • 6 ek. kristálycukor
  • 200 g mángold

 

Elkészítése:

  1. A hagymát egy kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
  2. Hozzáadjuk a sóskát, a mángoldot és a tejet.
  3. 15 percig főzzük majd botmixerrel krémesre pürésítjük.
  4. Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a cukrot és a tejszínt.
  5. 2 percig összefőzzük, majd buggyantott tojással tálaljuk a levest.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8218093286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása