Hozzávalók:
- 450 g sóska
- 3 dl tejszín
- 1 db vöröshagyma
- 2 csipet só
- 3 dl tej
- 6 ek. kristálycukor
- 200 g mángold
Elkészítése:
- A hagymát egy kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk a sóskát, a mángoldot és a tejet.
- 15 percig főzzük majd botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a cukrot és a tejszínt.
- 2 percig összefőzzük, majd buggyantott tojással tálaljuk a levest.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8218093286
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.