SütiSári

Semmi más csak sütés

Tojás mentes brownie

dsc_5631_fotor.jpg

Hozzávalók:

  • 225 g étcsoki
  • 115 g vaj
  • 2 ek. útifű maghéj
  • 6 ek. víz
  • 150 g kristálycukor
  • 30 g kakaópor
  • 1 kk. fahéj
  • 95 g liszt
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 tk. só
  • 200 g szeder

Elkészítése:

  1. A lisztet, a sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
  2. A vajat és a csokit mikróban felolvasztjuk.
  3. Hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat és kakaóport.
  4. Az útifű maghéjat és a vizet összekeverjük.
  5. A csokis keverékhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, a szedret és a megduzzadt útifű maghéjat.
  6. 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk a tetejét.
  7. Előmelegített 180°C-os sütőben 30 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
  8. A sütőtől függ, meddig kell sütni, ezért tűpróbával ellenőrizzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6218091988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása