SütiSári

Semmi más csak sütés

Sajtos stangli

dsc_0.jpg

 

Hozzávalók a tésztához:

  • 70 g reszelt sajt
  • 275 g liszt
  • 5 kk. só
  • 125 g vaj
  • 150 g tejföl
  • 1 db tojás

Lekenéshez:

  • 1 db tojásfehérje
  • reszelt füstölt sajt

Elkészítése:

  1. Az összetevőket egy edényben összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
  2. A tésztát belisztezett nyújtódeszkán kinyújtjuk.
  3. A tészta tetejét kenjük le tojásfehérjével és megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Egy derelye vágóval egyenlő darabokat vágunk a tésztából.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a stanglikat.
  6. Előmelegített sütőben 200°C-on 15-20 percig süssük. Ha a stanglik teteje szép világosbarna, akkor biztosan megsültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr218092096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása