Hozzávalók a kakaós tésztához:
- 198 g liszt
- 140 g kristálycukor
- 1 db tojás
- 70 g olaj
- 1 kk. szódabikarbóna
- 26 g kakaópor
- 29 g tej
- 1 csipet só
Hozzávalók a túróréteghez:
- 165 g túró
- 60 g kristálycukor
- 1 ek. búzadara
- 1 db tojás
- 2 kk. vanília aroma
- 2 kk. citromlé
+200 g eper
Elkészítése:
- A lisztet, a szódabikarbónát, a kakaóport, a sót és a cukrot egy tálban összekeverjük.
- Utána hozzáadjuk a tojást, a tejet, az olajat.
- 20 cm átmérőjű négyzet alakú szilikonos tepsibe elsimítjuk a tésztát.
- A túrót, a cukrot, a tojást, a búzadarát, a citromlevét és a vanília aromát összekeverjük.
- Majd a tészta tetejére kanalazzuk a túrós réteget. A félbe vágott eperszemekkel kipakoljuk a bociszelet tetejét.
- Előmelegített sütőben 175°C-on (alsó –felső) sütésen sütjük 20-25 percig.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2918424261
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.