SütiSári

Semmi más csak sütés

Napraforgómagos kenyér

oooo_1.jpg

Hozzávalók:

  • 50 g darált napraforgómag
  • 250 g liszt
  • 150 g kenyérliszt
  • 5 g szódabikarbóna
  • 5 g só
  • 285 g író

 

Elkészítése:

  1. A liszteket, a darált napraforgómagot, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
  2. Cipót formázunk belőle és szilikonos sütőlemezre helyezzük a cipót.
  3. Előmelegített 200°C-os sütőben 25 perc alatt készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4518092116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása