SütiSári

Semmi más csak sütés

Josta lekvár

 

Hozzávalók:

  • 1250 g josta
  • 350 g kristálycukor
  • 1 csomag Dzsemfix 3:1

Elkészítése:

  1. A jostát leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
  2. A gyümölcsöt 70°C-ig melegítjük.
  3. Elkeverjük a cukrot és a dzsemfixet egy kis tálban.
  4. Hozzáadjuk a gyümölcshöz a cukros keveréket és 80°C-ig melegítjük.
  5. Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3818092010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása