SütiSári

Semmi más csak sütés

Csokis fánk

xxx.jpg

 

Hozzávalók:

  • 93 g liszt
  • 75 g kristálycukor
  • 1 csipet só
  • 1 kk. sütőpor
  • 2 kk. vanília aroma
  • 1 kk. fahéj
  • 1 db tojás
  • 15 g keményítő
  • 30 g olaj
  • 88 g író

Mázhoz:

120 g étcsoki +20 g vaj

 Elkészítése:

 

  1. A fánk sütőt kivajazzuk és kilisztezzük.
  2. Egy tálban a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a fahéjat és sót összekeverjük.
  3. Az olajat, az írót, a tojást, a cukrot összekeverjük egy másik tálban, majd hozzá adjuk a lisztes keverékhez.
  4. A fánk sütőt megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 200°C-on 15 percig sütjük.
  5. A csokit és a vajat mikróban felolvasztjuk.
  6. Belemártjuk a fánkokat a csokis mázba és megszórjuk kókuszreszelékkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1818091784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása