SütiSári

Semmi más csak sütés

Brookie

ddd_1.jpg

Hozzávalók:

  • 60 g vaj
  • 100 g kristálycukor
  • 1 db tojás
  • 150 g liszt
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 100 g étcsoki
  • 2 kk. vanília aroma

 

Hozzávalók a brownie alaphoz:

  • 60 g vaj
  • 100 g étcsoki
  • 1 db tojás
  • 72 g kristálycukor
  • 43 g liszt
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 cs. só
  • 2 kk. vanília aroma

Elkészítése:

  1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
  2. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vanília aromát, a tojást, a csokit és száraz alapanyagokat.
  3. 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk a tetejét.
  4. Elkészítjük a másik tésztát.
  5. A lisztet, a kakaóport, a sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
  6. A vajat és a csokit mikróban felolvasztjuk.
  7. A tojásokat a cukrokkal habbá verjük egy tálban.
  8. Utána apránként hozzáadjuk száraz keveréket.
  9. Előmelegített 180°C-os sütőben 25 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
  10. A két tészta közzé egy kis karamell öntetet tettem, de bármilyen lekvárral megkenve is finom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1818091960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása