Hozzávalók:
- 50 g török mogyoró
- 4 db tojás
- 2 evőkanál liszt
- 100 g tej
- 100 g tejszín
- 1 csipet só
- 150 g kristálycukor
- 350 g ribizli
Elkészítése:
A sütőt előmelegítem 180°C-ra (alsó-felső sütés). A mogyorót ledarálom és hozzákeverem a lisztet. A tojásokat a cukorral és a sóval habosra keverem. Addig keverjük a tojásos masszát, amíg fehéredni nem kezd. Hozzáadom a lisztes keveréket, a tejszínt, a tejet és a ribizlit. Egy 21 cm-es piteformába öntjük a masszát és 40 percig sütjük. Miután kihűlt porcukorral megszórjuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.