Hozzávalók:
- 3 dl laktóz mentes tejszín
- 1 dl laktóz mentes tej
- 2 dl pezsgő (édes)
- 2 evőkanál kristálycukor
- 2 evőkanál vaníliás cukor
- 3 db lapzselatin
Elkészítése:
A pezsgős poharakat előkészítjük. Egy tálba jéghideg vizet öntünk és beáztatjuk a zselatin lapokat. Egy gyorsforralóban tejszínt és tejet összekeverjük. Tejszínes keveréket felforraljuk és hozzáadjuk cukrot és vaníliás cukrot. Végül elkeverjük a panna cottában lapzselatinokat. Pohárba öntjük és lefóliázzuk. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Én kandírozott narancshéjjal díszítettem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.