SütiSári

Semmi más csak sütés

Pezsgős panna cotta

dsc_5825.jpg

Hozzávalók:

  • 3 dl laktóz mentes tejszín
  • 1 dl laktóz mentes tej
  • 2 dl pezsgő (édes)
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 2 evőkanál vaníliás cukor
  • 3 db lapzselatin

Elkészítése:

A pezsgős poharakat előkészítjük. Egy tálba jéghideg vizet öntünk és beáztatjuk a zselatin lapokat. Egy gyorsforralóban tejszínt és tejet összekeverjük. Tejszínes keveréket felforraljuk és hozzáadjuk cukrot és vaníliás cukrot. Végül elkeverjük a panna cottában lapzselatinokat. Pohárba öntjük és lefóliázzuk. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Én kandírozott narancshéjjal díszítettem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4718090912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása