SütiSári

Semmi más csak sütés

Kulfi (Indiai fagyi)

dsc_0111.jpg

Hozzávalók:

  • 500 g tej
  • 500 g tejszín
  • 7 g kardomon
  • 140 g porcukor
  • 15 g darált mandula

Elkészítése:

  1. Egy edénybe bele rakjuk a tejet, a tejszínt és a kardamont. Felforraljuk, addig, amíg egyharmada el nem forr.
  2. Utána hozzáadjuk a porcukrot és darált mandulát.
  3. Megvárjuk, még kihűl a kulfi.
  4. A fagyasztóba tesszük, és fél óránként átmegyünk rajta botmixerrel.
  5. Egy éjszakára a fagyasztóba rakjuk.

Tálalása tetszés szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4918091092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása