SütiSári

Semmi más csak sütés

Feketeribizlis kulfi

dsc_0099.jpg

 

Hozzávalók:

  • 500 g tej
  • 500 g tejszín
  • 206 g feketeribizli
  • 140 g porcukor
  • 3 szál citromfű

 

Elkészítése:

  1. Elsőre a feketeribizlit pürésítjük botmixerrel.
  2. Egy edénybe bele rakjuk a tejet, a tejszínt és a citromfüvet. Felforraljuk, addig, amíg egyharmada el nem forr.
  3. Utána hozzáadjuk a porcukrot és feketeribizlit.
  4. Megvárjuk, még kihűl a kulfi.
  5. A fagyasztóba tesszük, és 4x1 óránként átmegyünk rajta botmixerrel.
  6. Egy éjszakára a fagyasztóba rakjuk.
  7. Tálalása tetszés szerint.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9218091114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása