Hozzávalók:
- 500 g tej
- 500 g tejszín
- 206 g feketeribizli
- 140 g porcukor
- 3 szál citromfű
Elkészítése:
- Elsőre a feketeribizlit pürésítjük botmixerrel.
- Egy edénybe bele rakjuk a tejet, a tejszínt és a citromfüvet. Felforraljuk, addig, amíg egyharmada el nem forr.
- Utána hozzáadjuk a porcukrot és feketeribizlit.
- Megvárjuk, még kihűl a kulfi.
- A fagyasztóba tesszük, és 4x1 óránként átmegyünk rajta botmixerrel.
- Egy éjszakára a fagyasztóba rakjuk.
- Tálalása tetszés szerint.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9218091114
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.