SütiSári

Semmi más csak sütés

Barackos-túrós fagyi

dsc_7032.jpg

Hozzávalók:

  • 259 g tej
  • 80 g kristálycukor
  • 2 db tojássárgája
  • 200 g túró
  • 2 db őszibarack
  • 4 szál citromfű
  • 2 kiskanál citromlé

Elkészítése:

  1. Egy tálban 50g tejet a tojássárgájával összekeverjük.
  2. Egy másik tálban 200 g tejet felforraljuk és hozzáadjuk a tojásos keveréket. Végül a cukrot hozzáadjuk, és puding állagúra főzzük.
  3. Egy edénybe öntjük és hagyjuk kihűlni.
  4. A barackot és citromfüvet egyenlő darabokra vágjuk fel.
  5. A túrót botmixerrel összetörjük.
  6. Egy fémtálba tejes keveréket, a túrót és barackot, a citromfüvet és a citromlével összekeverjük. Végül botmixerrel összedolgozzunk.
  7. Fagyasztóba tesszük.
  8. 2 órán keresztül 4-szer átkeverjük botmixerrel.
  9. Egy éjszakára fagyasztóba tesszük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2218090954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása