Hozzávalók:
Tészta:
- 400 g finomliszt
- 50 g porcukor
- 50 g margarin
- 2 ek. méz
- 2 db tojás
- 1 tk. szódabikarbóna
- 25 g kakaópor
A puncs krémhez:
- 5 dl tej
- 2 csomag puncs ízű pudingpor
- 100g margarin
- 100 g porcukor
A vaníliás krémhez:
- 5 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 100g margarin
- 100 g porcukor
Elkészítése:
Tészta:
- A tésztához a száraz anyagokat összekeverjük: a lisztet, a porcukrot és a szódabikarbónát.
- A vajat összeolvasztjuk a mézzel, hozzákeverjük a tojásokat és a lisztes keverékhez öntjük, ezután az egészet tésztává gyúrjuk.
- A tésztát 3 részre osztjuk és mindegyiket lisztezett deszkán kinyújtjuk
- Előmelegített sütőben 180°C-on 15 perc alatt kisütjük a lapokat.
- A krémekhez megfőzzük a tejben a pudingporokat egy-egy gyorsforralóban
- A krémeket kihűtjük.
- Alaposan habosítsuk ki a vajjal a két krémet.
- Egy 20x30 cm keretbe helyezzük az egyik lapot.
- A lap tetejére a vaníliás krémmel egyenletesen elkenjük rajta.
- Erre ráhelyezzük a következő mézes lapot, majd megkenjük egyenletesen a puncsos krémmel. A tetejére tesszük a harmadik mézes lapot, és az egészet lefedjük folpackkal.
- A videóban látható módon rétegezzük a sütit.
- Egy éjszakára a hűtőbe tesszük a sütit.
- Másnap lekenjük étcsokival a tetejét.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9218303499
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.