Hozzávalók:
- 2 ek. vanília aroma
- 500 g tej
- 150 g kristálycukor
- 3 ek. tápióka gyöngy
- 1 db tojássárgája
- 1 db tojásfehérje
Az almás részhez:
- 2 db alma
- 2 ek. kristálycukor
- 1 kk. fahéj
Elkészítése:
- Az almákat a cukorral és a fahéjjal felfőzzük, és megvárjuk, míg kihűl
- A tejet felforraljuk, utána hozzáadjuk a cukrot, a vanília aromát és tápióka gyöngyöt. Folyamatosan keverjük és megvárjuk, míg egy kicsit besűrűsödik.
- Hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tojássárgáját.
- A tojásfehérjét habbá verjük és hozzáadjuk a pudinghoz.
- Egyenletesen eloszlatjuk a poharakba a tápióka pudingot.
- A tápióka puding tetejére helyezzük az alma tölteléket.
- Hűtőbe tesszük min. 3 órára.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3118254569
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.