SütiSári

Semmi más csak sütés

Enoki gombától nem leszel bolond, ha Süti Sári módjára bepácolod!

dsc_8530_1.jpg

dsc_8534_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1 csomag enoki gomba
  • 3 ek. szójaszósz
  • 2 ek. rizsecet
  • 2 ek. kristálycukor
  • 2 ek. víz
  • 2 ek. száraz fehérbor
  • 1 ek. szezámolaj

Elkészítése:

  1. Az enoki gombán kívül minden hozzávalót egy serpenyőbe tesszük.
  2. A szószokhoz hozzáadjuk az kisebb darabra vágott gombát és a szószokkal együtt megpároljuk.
  3. Csatos üvegebe töltjük a gombát és pácot.
  4. Hűtőbe tesszük az enoki gombát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8718200629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása