Hozzávalók:
- 300 g babapiskóta
- 250 g mascarpone
- 2 dl habtejszín (min. 35%-os zsírtartalmú)
- 100 g fehércsoki
- 80 porcukor
- 1 csomag expressz zselatin
- 100 g málna
A rétegek közé málna
+ szeder lekvár
szív tortaforma: 18 cm
Elkészítése:
- Elkeverjük egy edényben a masarponét és a tejszínt, majd ezt is habbá verjük,
- Hozzáadjuk a porcukrot és az olvasztott fehér csokit a krémhez.
- A krémhez hozzákeverjük az expressz zselatint.
- Levágjuk a babapiskóták végét és kipakoljuk a torta karika oldalát velük.
- A torta aljára tesszük a babapiskótát és a videóba látható módon rétegezzük a tortát.
- Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, előtte fóliázzuk le.
- A díszítése tetszés szerint én egy kis fehér csokival díszítettem a torta tetejét.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr818792334
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.