Hozzávalók:
- 1 db vöröshagyma
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db sárgarépa
- 1 db petrezselyem
- 150 g zellergumó
- 4 kk. petrezselyemzöld
- 2 ek. olaj
- 1 tk. fehérbors
- 2,5 l zöldség alaplé
- 1 db marhahúsleves kocka
- 1 db babérlevél
- 400 g paradicsomlé
- 1 ág kakukkfű
- 2 kk. oregánó
- 200 g fodros kel
- 150 g bab
Elkészítése:
- Egy éjszakára a babot beáztatjuk.
- A hagymákat egy kevés olajon lepirítjuk a kuktában és hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk az alaplevet, a felkockázott zöldséget és a fűszereket.
- Hozzáadjuk a maradék hozzávalót a leveshez.
- 30 percig főzzük a levest a kuktában.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1618117234
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.