SütiSári

Semmi más csak sütés

Tavaszi leves, ami sokszínű és laktató, ha megfőzöd nem lesz teli a mosogató

 

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem
  • 150 g zellergumó
  • 4 kk. petrezselyemzöld
  • 2 ek. olaj
  • 1 tk. fehérbors
  • 2,5 l zöldség alaplé
  • 1 db marhahúsleves kocka
  • 1 db babérlevél
  • 400 g paradicsomlé
  • 1 ág kakukkfű
  • 2 kk. oregánó
  • 200 g fodros kel
  • 150 g bab

Elkészítése:

  1. Egy éjszakára a babot beáztatjuk.
  2. A hagymákat egy kevés olajon lepirítjuk a kuktában és hozzáadjuk a sót.
  3. Hozzáadjuk az alaplevet, a felkockázott zöldséget és a fűszereket.
  4. Hozzáadjuk a maradék hozzávalót a leveshez.
  5. 30 percig főzzük a levest a kuktában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6818117234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása