Hozzávalók:
- 250 g darált keksz
- 250 g gesztenyepüré
- 100 g aszalt vörösáfonya
- 1 db narancs reszelt héja
- 2 ek. holland kakaópor
- 100 g porcukor
- 1 dl tej
- 50 g olvasztott vaj
- 2 kk. rum aroma
Forgatáshoz egy kis kakaópor.
Elkészítése:
- A száraz összetevőket összekeverjük egy tálban. Utána hozzáadjuk gesztenyepürét és maradék hozzávalókat, összegyúrjuk a masszát.
- A masszából golyókat formázunk és kakaóporban megforgatjuk őket.
- Tetszés szerint kapszliba helyezzük a kész golyókat.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9518097048
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.