SütiSári

Semmi más csak sütés

Terülj, terülj szószocskám, Így lesz finom a pudingocskám

 

 

Hozzávalók:

  • 63 g vaj
  • 63 g karamell
  • 30 g kristálycukor
  • 100 g liszt
  • 25 g kakaópor
  • 2 kk. vanília aroma
  • 1 csipet só
  • 3 db tojás
  • 50 g kandírozott gyömbér

 

 

Elkészítése:

 

  1. A vajat, a karamellt, a cukorral habverő géppel habosra keverjük.
  2. Utána hozzáadjuk a tojásokat.
  3. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a vanília aromát és egy hőálló edényben töltjük a kikevert tésztát.
  4. Alufóliával alaposan becsomagoljuk, hogy ne érje a víz. A videóban látható módon csomagoljuk be.
  5. Egy nagyobb edénybe tesszük az üvegedényt és forró vízzel feltöltjük az üvegedény háromnegyedéig.
  6. Alacsony lángra állítjuk a tűzhelyt és 1 órán át főzzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3518092964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása