Hozzávalók:
- 63 g vaj
- 63 g karamell
- 30 g kristálycukor
- 100 g liszt
- 25 g kakaópor
- 2 kk. vanília aroma
- 1 csipet só
- 3 db tojás
- 50 g kandírozott gyömbér
Elkészítése:
- A vajat, a karamellt, a cukorral habverő géppel habosra keverjük.
- Utána hozzáadjuk a tojásokat.
- Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a vanília aromát és egy hőálló edényben töltjük a kikevert tésztát.
- Alufóliával alaposan becsomagoljuk, hogy ne érje a víz. A videóban látható módon csomagoljuk be.
- Egy nagyobb edénybe tesszük az üvegedényt és forró vízzel feltöltjük az üvegedény háromnegyedéig.
- Alacsony lángra állítjuk a tűzhelyt és 1 órán át főzzük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr3518092964
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.