Hozzávalók:
- 20 g vaj
- 2 db répa
- 500 g gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- kakukkfű
- fehérbors
Elkészítése:
- Az apróra vágott gombát vajon lepirítjuk.
- Lereszelt répát vajon puhára főzzük.
- Kivesszük a gombát egy tálra.
- Kivesszük a répát egy külön tálban
- A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót, a fűszereket, és a gombát.
- Répát és a gombát összekeverjük egy tálban és botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Csatos üvegebe töltjük a krémet.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr918092794
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.