SütiSári

Semmi más csak sütés

Gombakrém

 

Hozzávalók:

  • 20 g vaj
  • 2 db répa
  • 500 g gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • kakukkfű
  • fehérbors

Elkészítése:

  1. Az apróra vágott gombát vajon lepirítjuk.
  2. Lereszelt répát vajon puhára főzzük.
  3. Kivesszük a gombát egy tálra.
  4. Kivesszük a répát egy külön tálban
  5. A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót, a fűszereket, és a gombát.
  6. Répát és a gombát összekeverjük egy tálban és botmixerrel krémesre pürésítjük.
  7. Csatos üvegebe töltjük a krémet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr918092794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása