Hozzávalók:
- 500 g mascarpone
- 150 g porcukor
- 3 db tojás
- 1 csipet só
- 25 g liszt (1 púpozott evőkanál)
- 2 ek. vanília aroma
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
- A mascarponéhoz hozzákeverjük a cukrot, a tojásokat, a sót és a lisztet.
- A tejszínt és vanília aromát hozzáadjuk a mascarponés keverékhez.
- Egy 21 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a masszát és egy kenőkéssel elkenjük a tetejét.
- Előmelegített sütőben 220°C-os 35-40 percig sütjük. Akkor jó, ha kívül barna a széle és belül egy kicsit remegős.
- Miután kihűlt a hűtőbe tesszük és másnap szeletelhetjük is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5018092930
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.