SütiSári

Semmi más csak sütés

Baszk találmány, itt a sajttorta

Hozzávalók:

  • 500 g mascarpone
  • 150 g porcukor
  • 3 db tojás
  • 1 csipet só
  • 25 g liszt (1 púpozott evőkanál)
  • 2 ek.  vanília aroma
  • 2 dl habtejszín

Elkészítése:

 

  1. A mascarponéhoz hozzákeverjük a cukrot, a tojásokat, a sót és a lisztet.
  2. A tejszínt és vanília aromát hozzáadjuk a mascarponés keverékhez.
  3. Egy 21 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a masszát és egy kenőkéssel elkenjük a tetejét.
  4. Előmelegített sütőben 220°C-os 35-40 percig sütjük. Akkor jó, ha kívül barna a széle és belül egy kicsit remegős.
  5. Miután kihűlt a hűtőbe tesszük és másnap szeletelhetjük is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5018092930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása