SütiSári

Semmi más csak sütés

Yudane Shokupan

 

 

Yudane:

  • 25 g liszt
  • 40 g tej

A lisztre öntjük a meleg tejet és hagyjuk kihűlni.

Hozzávalók a tésztához:

  • 50 g tej
  • 20 g élesztő
  • 240 g liszt
  • 35 g kristálycukor
  • 3 g só
  • 50 g habtejszín
  • 15 g vaj

 Elkészítése:

  1. A tejet a cukrot összekeverjük és belemorzsoljuk az élesztőt, majd felfuttatjuk.
  2. A sót és a lisztet összekeverjük a dagasztó gépben.
  3. Hozzáadjuk yudanet, a felfutatott élesztőt, a tejet, a vajat és tejszínt és tésztát gyúrunk belőlük.
  4. Majd lefedve meleg helyen 1 órán át kelesztjük.
  5. Lemérjük a tésztát és három egyenlő részre osztjuk és kigömbölyítjük őket.
  6. Letakarva 15 percig kelesztjük őket.
  7. A japán kenyeret a videóban láthat, módon megformázzuk.
  8. Sütőpapírral tepsire helyezzük őket.
  9. Letakarva 15 percig kelesztjük a kenyeret.
  10. Előmelegített sütőben 190°C-os sütőben 30-35 percig sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5818092162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása