Hozzávalók:
- 100 g málna
- 12 g citromlé
- 35 g víz
- 31 g kristálycukor
- 3 db lapzselatin
Elkészítése:
- Hideg vízbe beáztatjuk a zselatinokat.
- A málnát, a citromlevet, a vizet, a kristálycukor egy tálban összekeverjük, és a tűzhelyen felmelegítjük.
- Leszűrjük a málnás keveréket és hozzáadjuk a zselatint.
- Szilikonos formába öntjük a keveréket és 2 órára hűtőbe tesszük.
- Utána kiszedjük a formából.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4518091570
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.