Hozzávalók:
- 100 g kristálycukor
- 3 ek. méz
- 3 kk. szódabikarbóna
Elkészítése
- Egy edényben elkeverjük a cukrot a mézzel, majd nagy lángon felolvasztjuk őket.
- Amikor borostány színű, akkor levesszük a tűzről.
- Hozzáadjuk a szódabikarbónát, és gyorsan elkeverjük.
- Gyorsan kiöntjük egy szilikonos sütőlapra.
- Egy órát pihentetjük, míg kihűl.
- Kisebb darabokra tördeljük a törökmézet.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2218091582
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.