SütiSári

Semmi más csak sütés

Törökméz

kkkk_3.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 100 g kristálycukor
  • 3 ek. méz
  • 3 kk. szódabikarbóna

Elkészítése

  1. Egy edényben elkeverjük a cukrot a mézzel, majd nagy lángon felolvasztjuk őket.
  2. Amikor borostány színű, akkor levesszük a tűzről.
  3. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, és gyorsan elkeverjük.
  4. Gyorsan kiöntjük egy szilikonos sütőlapra.
  5. Egy órát pihentetjük, míg kihűl.
  6. Kisebb darabokra tördeljük a törökmézet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2218091582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása