Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 2,5 dl tej
- 20 g vaníliás pudingpor
- 60 g kristálycukor
- kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A tésztát enyhén lisztezett nyújtó deszkán kinyújtjuk, és a lisztet lesöpörjük róla.
- Tojás alakú sablon segítségével formára vágjuk a tésztát .
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a tésztát és villával megszurkáljuk.
- A tészta tetejére helyezünk egy sütőpapírt és rá egy másik tepsit.
- Előmelegített 180°C-os sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
- Pudingport, a vanília aromát és a tejet elkeverjük.
- A maradék tejet feltesszük forrni és közbe hozzáadjuk a cukrot
- Végül hozzáadjuk a vaníliás keveréket a tejhez.
- Folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük és hagyjuk kihűlni.
- Csillagcsöves habzsákba töltjük a krémet és tuffokat nyomunk a tésztára, így rétegezzük a másikat is.
- Díszítése tetszés szerint.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr6418091622
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.