SütiSári

Semmi más csak sütés

Dalgona candy

dsc_10.jpg

 Szeretném bemutatni nektek a Mályi Természetvédelmi Egyesületet. Főleg a sérült madarakon segítenek, a madarakon kívül többek között sérült denevérek, nyulak, sünök, őzek, vaddisznók, kisebb emlősök ellátását is elvégzi.

Támogasd adód 1%-val, az adószáma: 18408623-1-05

Weboldal: http://www.mteweb.hu/

Hozzávalók:

  • 25 g kristálycukor
  • 1 csipet szódabikarbóna

Elkészítése

 

  1. Egy edényben a cukrot kis lángon elkezdjük karamellizálni.
  2. Amikor borostyán színű, akkor levesszük a tűzről.
  3. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, és gyorsan elkeverjük.
  4. Gyorsan kiöntjük egy szilikonos sütőlapra és a fém simítóval lesimítjuk a cukrot.
  5. A dalgona candy közepére helyezünk egy tetszőleges kiszúrót és lenyomjuk.
  6. Egy gyors mozdulattal kivesszük a közepéből a kiszúrót.
  7. Hagyjuk kihűlni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4018092120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása