SütiSári

Semmi más csak sütés

Brownie sajttorta fekete ribizlivel

 nnn_1.jpg

Hozzávalók a brownie alaphoz:

  • 70 g étcsoki
  • 110 g vaj
  • 135 g kristálycukor
  • 2 db tojás
  • 5 g vanília aroma
  • 8 g kakaópor
  • 60 g liszt
  • 1 csipet só

ízlés szerint adhatunk hozzá fekete ribizlit a tésztához

Hozzávalók a sajtkrémhez:

  • 200 g mascarpone
  • 2 db tojás
  • 2 kk. vanília aroma
  • 3 kk. citromlé
  • 14 g liszt
  • 150 g tejföl
  • 80 g kristálycukor 

Elkészítése

  1. Egy tálban a csokit és vajat a mikróban felolvasztjuk.
  2. Utána hozzákeverjük a cukrot, a tojásokat, a kakaóport, a sót és a lisztet.
  3. Végül hozzáadjuk a fekete ribizlit.
  4. Szilikonos formába töltjük a tésztát.
  5. Előmelegített sütőben 180°C fokon 25 percig sütjük.
  6. A mascorponét, a kristálycukrot, a tojásokat, a vanília aromát, a lisztet, a citromlevet és a tejfölt összekeverjük egy tálban.
  7. A brownie alapra adagoljuk a krémet.
  8. Visszatesszük a sütőben 160°C fokon 15 percig sütjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr4118091798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása