SütiSári

Semmi más csak sütés

Bounty szelet

aaa_3.jpg

 

 

 

Hozzávalók a tésztához:

  • 150 g darált háztartási keksz
  • 50 g porcukor
  • 3 ek. kakaópor
  • 2 kk. vanília aroma
  • 75 g tej

Hozzávalók a krémhez:

  • 3 dl tej
  • 100 g vaj
  • 3 ek. kukorica dara
  • 100 g kristálycukor
  • 100 g kókuszreszelék

 

A tetejére:

  • 75 g habtejszín
  • 150 g étcsoki

Elkészítése:

  1. A háztartási kekszet, a cukrot, a kakaóport, a vanília aromát és tejet összekeverjük és összegyúrjuk a tésztát.
  2. Egy tetszőleges formába tesszük a tésztát és egyenletesen elegyengetjük a formába
  3. Hűtőbe tesszük 30 percre a tésztát.
  4. A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a vajat, a cukrot, a kukorica darát és a kókuszreszeléket és puding sűrűségűre főzzük.
  5. Kihűtjük és a tészta alapon a krémet egyenletesen eloszlatjuk.
  6. Megszórjuk ízlés szerint fekete ribizlivel.
  7. Hűtőbe tesszük 2 órára.
  8. A csokira ráöntjük a tejszínt és a mikróba felmelegítjük.
  9. A sütemény tetején egyenletesen elkentjük a csokit és visszatesszük a hűtőbe 2 órára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr5118091836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása