Hozzávalók:
- 50 g liszt
- 50 g darált mandula
- 4 db tojás
- 100 g cukor
- 42 g vaj
- 70 g granola
- 40 g jósta
- 3 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- Az 5 egész tojásokat és cukrot egy tálban keverjük össze habverő segítségével.
- Vízgőz felett addig melegítjük a tojásos keveréket, amíg „csípőssé válik (ha belenyomjuk ujjukat a tojásos keverékbe és csípi, akkor jó).
- Utána habosra keverjük a tojásos keveréket.
- Ezt követően spatulával óvatosan belekeverjük a lisztet, az olvasztott vajat, a darált mandulát, a granolát, a jóstát és a vanília aromát.
- Egy 12x21 cm szilikonos formába töltjük a tésztát és elsimítjuk.
- Előmelegített 180°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 35-40 perc alatt készre sütjük.
- Tűpróbával ellenőrizzük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1718091560
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.