SütiSári

Semmi más csak sütés

Bisquet

ooo.jpg

Hozzávalók:

  • 50 g liszt
  • 50 g darált mandula
  • 4 db tojás
  • 100 g cukor
  • 42 g vaj
  • 70 g granola
  • 40 g jósta
  • 3 kk. vanília aroma

 

Elkészítése:

  1. Az 5 egész tojásokat és cukrot egy tálban keverjük össze habverő segítségével.
  2. Vízgőz felett addig melegítjük a tojásos keveréket, amíg „csípőssé válik (ha belenyomjuk ujjukat a tojásos keverékbe és csípi, akkor jó).
  3. Utána habosra keverjük a tojásos keveréket.
  4. Ezt követően spatulával óvatosan belekeverjük a lisztet, az olvasztott vajat, a darált mandulát, a granolát, a jóstát és a vanília aromát.
  5. Egy 12x21 cm szilikonos formába töltjük a tésztát és elsimítjuk.
  6. Előmelegített 180°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 35-40 perc alatt készre sütjük.
  7. Tűpróbával ellenőrizzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1718091560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása