Hozzávalók az amaretti kekszhez:
- 1 tojásfehérje
- 100 g mandulaliszt
- 100 g porcukor
- 1 csipet só
Hozzávalók a csokis pudinghoz:
- 50 g kristálycukor
- 12 g vaníliás cukor
- 507 ml tej
- 20 g kakaópor
- 35 g étkezési keményítő
Elkészítése:
- A mandulalisztet, a cukrot, a sót és tojásfehérjét összekeverjük.
- Apró golyókat formázzunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket.
- Vizes kézzel lenyomkodjuk őket.
- Előmelegített 190°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 13-15 percig sütjük őket.
- A pudinghoz a cukrokat, a kakaóport és a keményítőt összekeverjük és hozzáadjuk a tejet,
- Sűrű pudinggá főzzük.
- Egy csésze aljára amaretti kekszeket összetörjük és adunk hozzá egy kis kanál pudingot. A következő réteget is így rétegezzük.
- Majd a hűtőbe tesszük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr518091702
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.