Hozzávalók:
- 7 ek. citromlé
- 4 fej rózsa
- 2 dl víz
- 203 g kristálycukor
- 12 g vaníliás cukor
- 3 ek. 3:1 dzsemfix
Elkészítése:
- A rózsa szirmait alaposan megmossuk.
- A szirmokat lecsöpögtetjük egy papírtörlő kendőn.
- A szirmokat összemorzsoljuk, hozzáadjuk a citromlevet és a vizet.
- 1 teljes napot ázni hagyjuk a szirmokat.
- A szirmokat leszűrjük és a leszürt vizet feltesszük főzni.
- Hozzáadjuk a kristálycukrot és a vaníliás cukrot.
- 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a szirmokat és a dzsemfixet.
- Üvegben töltjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7918091162
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.