ütés nélkül el lehet készíteni. Nagyon egyszerű és elronthatatlan süti.
Hozzávalók kb. 17 db-oz:
- 300 g kókuszos zabkeksz
- 80 g olvasztott vaj
- 300 g mascarpone
- 180 g natúr görög joghurt
- 100 g porcukor
- 250 g mangó
- 1 evőkanál citromlé
- 125 g habtejszín
Elkészítése:
- Kekszet ledaráljuk és hozzáadjuk az olvasztott vajat.
- Muffin papírral bélelt muffin formába tesszük a morzsát és egy kanál segítségével kiadagoljuk.
- Kanállal lenyomjuk a morzsát és kb. 30 percre a hűtőbe tesszük.
- A tejszínt habbá verjük és hűtőbe tesszük.
- A mangókat kockákra vágjuk és bot mixer segítségével pürésítjük.
- Hozzáadjuk a citrom levét a mangó püréhez.
- A mascarponét, a joghurtot és a porcukrot habverő géppel elkeverjük.
- Végül hozzáadjuk a mangót és a habbá vert tejszínt.
- Kivesszük a tésztát a hűtőből és egy fagyis kanál segítségével a krémet adagoljuk.
- Egy kenőkés segítségével elsimítjuk a tetejét.
- Lefóliázzuk és 3 órára a fagyasztóba tesszük.
- Leszedjük a muffin formát és hűtőbe tesszük a tortácskákat.
- Díszítése tetszés szerint. Én egy kis mangó pürével és mangó kockákkal díszítettem.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr7818091004
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.