SütiSári

Semmi más csak sütés

Karamell cukor

dsc_0407.jpg

Hozzávalók:

  • 100 g kristálycukor
  • 30 g vaj
  • 1 csipet só

Elkészítése:

  1. A cukor először karamellizáljuk, míg világosbarna színű nem lesz.
  2. Utána hozzáadjuk a vajat és sót.
  3. Majd kiöntjük egy szilikonos sütőlapra és a videóban látható módon elkészítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1418091040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása