SütiSári

Semmi más csak sütés

Húsvéti muffin

Pofon egyszerű elkészíteni és nagyon laktató, hogy Húsvétra több időd jusson másra. 

mmm.jpg 

Hozzávalók:

  • 2 bögre liszt
  • 3 ½ teáskanál sütőpor
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • ½ bögre kristálycukor
  • 1 csipet só
  • 1 bögre tej
  • 2 db tojás
  • 100 g vaj

+ előző videómban mutatott sütiből maradt fekete ribizli curd-öt és csoki cseppeket használtam fel

Elkészítése:                  

  1. Sütőt előmelegítjük 180°C-ra (alsó-felső sütés).
  2. A tejet és vajat mikróban felmelegítjük.
  3. A száraz alapanyagokat összekeverjük egy tálban.
  4. Utána hozzáadjuk a vajas keveréket és a tojásokat, majd csomó mentesre keverjük.
  5. Habzsákba töltjük a maradék ribizli curd-öt.
  6. Fagyi kanállal adagoljuk a tészta felét, majd utána mehet tésztába a csoki cseppek és a ribizli curd (kb. 1 kiskanállal).
  7. A tészta másik felét is rátesszük.
  8. A sütőben 15 -20 percig sütjük, tűpróbáig.

Nehézségi szint: könnyű

Elkészítési idő: 45 perc

Sütési idő: 15-20 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9118091032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása