Pofon egyszerű elkészíteni és nagyon laktató, hogy Húsvétra több időd jusson másra.
Hozzávalók:
- 2 bögre liszt
- 3 ½ teáskanál sütőpor
- 1 evőkanál vaníliás cukor
- ½ bögre kristálycukor
- 1 csipet só
- 1 bögre tej
- 2 db tojás
- 100 g vaj
+ előző videómban mutatott sütiből maradt fekete ribizli curd-öt és csoki cseppeket használtam fel
Elkészítése:
- Sütőt előmelegítjük 180°C-ra (alsó-felső sütés).
- A tejet és vajat mikróban felmelegítjük.
- A száraz alapanyagokat összekeverjük egy tálban.
- Utána hozzáadjuk a vajas keveréket és a tojásokat, majd csomó mentesre keverjük.
- Habzsákba töltjük a maradék ribizli curd-öt.
- Fagyi kanállal adagoljuk a tészta felét, majd utána mehet tésztába a csoki cseppek és a ribizli curd (kb. 1 kiskanállal).
- A tészta másik felét is rátesszük.
- A sütőben 15 -20 percig sütjük, tűpróbáig.
Nehézségi szint: könnyű
Elkészítési idő: 45 perc
Sütési idő: 15-20 perc
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9118091032
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.