Hozzávalók:
- 1 db alma
- 34 g kristálycukor
- 17 g vaj
- 1 kk. fahéj
- 5 db szegfűszeg
- fél citrom leve
- 4 ek. víz
Elkészítése:
- Az almát először apró darabora vágjuk fel.
- Vajat a serpenyőbe dobjuk, utána az apró kockákra vágott almát.
- Hozzáadjuk a fűszereket. utána a vizet és citrom levét.
- Hagyjuk kb. 15 percig, amíg félkemény nem lesz.
A bejegyzés trackback címe:
https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr1518091234
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.