SütiSári

Semmi más csak sütés

Almás madeleine

Hozzávalók:

  • 200 g liszt
  • 150 g cukor
  • 100 g margarin
  • 2 db tojás
  • 1 db alma
  • 1/2 kk. sütőpor
  • 1 tk vaníliás cukor
  • 1 kk. fahéj
  • 1 csipet só

Elkészítés           

 A cukrot keverjük ki habosra a tojásokkal. A liszthez keverjük hozzá a sütőport. A szobahőmérsékletű vajat adjuk hozzá a tojásos keverékhez és a többi hozzávalók. Az almát mossuk meg, pucoljuk meg, reszeljük le és adjuk hozzá a fahéjat. A tésztához keverjük az almás keveréket. Helyezzük a tésztát madeleine formába. Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük 15 perc alatt készre.

dsc_7542.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr2318090978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása