Hozzávalók:
- 200 g liszt
- 150 g cukor
- 100 g margarin
- 2 db tojás
- 1 db alma
- 1/2 kk. sütőpor
- 1 tk vaníliás cukor
- 1 kk. fahéj
- 1 csipet só
Elkészítés
A cukrot keverjük ki habosra a tojásokkal. A liszthez keverjük hozzá a sütőport. A szobahőmérsékletű vajat adjuk hozzá a tojásos keverékhez és a többi hozzávalók. Az almát mossuk meg, pucoljuk meg, reszeljük le és adjuk hozzá a fahéjat. A tésztához keverjük az almás keveréket. Helyezzük a tésztát madeleine formába. Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük 15 perc alatt készre.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.