SütiSári

Semmi más csak sütés

Vegán Laddu

Apukámnak nem rég volt a szülinapja és kapott a tesómtól egy indiai szakácskönyvet. Ebben találtam egy receptet az indiai ladduról. Ezelőtt még soha nem hallottam róla és gondoltam egyet, elkészítem, csak egy kis csavart viszek a receptbe.

dsc_4164_1.jpg

 

Hozzávalók:

  • 11 dkg datolya
  • 3 dkg aszalt szilva
  • 3 dkg aszalt sárgabarack
  • 4 dkg dió
  • 1 kiskanál baracklekvár
  • 4 kiskanál kókuszreszelék + a forgatáshoz

Először a datolyát, aszalt szilvát ,sárgabarackot és még a diót aprítógépbe összedaráljuk. Utána hozzáadjuk baracklekvárt és a kókuszreszeléket. Ha összeállt a massza, akkor golyókká formázzuk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Legjobb benne ,hogy a laddu  glutén-,laktóz-,tojás- mentes.

Elkészítési idő: 20 perc

Bon appetit!

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr9318085930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása