Apukámnak nem rég volt a szülinapja és kapott a tesómtól egy indiai szakácskönyvet. Ebben találtam egy receptet az indiai ladduról. Ezelőtt még soha nem hallottam róla és gondoltam egyet, elkészítem, csak egy kis csavart viszek a receptbe.
Hozzávalók:
- 11 dkg datolya
- 3 dkg aszalt szilva
- 3 dkg aszalt sárgabarack
- 4 dkg dió
- 1 kiskanál baracklekvár
- 4 kiskanál kókuszreszelék + a forgatáshoz
Először a datolyát, aszalt szilvát ,sárgabarackot és még a diót aprítógépbe összedaráljuk. Utána hozzáadjuk baracklekvárt és a kókuszreszeléket. Ha összeállt a massza, akkor golyókká formázzuk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Legjobb benne ,hogy a laddu glutén-,laktóz-,tojás- mentes.
Elkészítési idő: 20 perc
Bon appetit!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.