SütiSári

Semmi más csak sütés

Fröccshöz kell a bor és szóda, a cipóhoz meg a bikarbónaFröccshöz kell a bor és szóda, a cipóhoz meg a bikarbóna

dsc_4173_1.jpg

dsc_4180_1.jpg

 

 

Hozzávalók:

  • 250 g teljes kiőrlés liszt
  • 250 g kenyérliszt
  • 1 tk. szódabikarbóna
  • 1 tk. só
  • 400 ml író

Elkészítése:

 

  1. A liszteket, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
  2. Cipót formázunk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük a cipót.
  3. Lekenjük a tetejét egész tojással.
  4. Előmelegített 200°C-os sütőben 35 perc alatt készre sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutisari.blog.hu/api/trackback/id/tr8718845080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SütiSári

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása